top of page

Färjestad CCM Loops Camp


Färjestad CCM Loops Camp kommer i digital form så att du som deltagare kan genomföra övningarna från din hemort. Övningarna erbjuds genom video och skrift och är till för din som är utespelare. Till våren kommer en ny tappning att lanseras, då enbart till dig som är målvakt!

Vi erbjuder följande:

  • 15 videoövningar - fokus på skridskoteknik, klubbteknik och spelförståelse

  • 9 videoövningar - fokus på klubbteknik off-ice

  • 6 videoövningar - fokus på fysträning

  • 5 videoövningar - fokus på mental träning

  • 1 träningskort - fokus på mental träning

  • 5 frågor och svar - fokus på reflektion

 

Campen är framtagen med våra ledord innovation, kunskap och passion i åtanke där vi på Färjestad CCM Hockey Camp kände behovet av att kunna erbjuda våra fantastiska deltagare mer lättillgängligt utbildningsmaterial. I denna form når vi ännu fler då tid och plats inte har någon betydelse. Du som deltagare väljer helt själv när och var du vill genomföra övningarna.

Speciellt under rådande omständigheter i fokus där möjligheten till att delta på camper i fysisk form inte delges med pågående restriktioner vill vi i och med detta fortsätta att främja barn och ungdomars idrottande och anser att Loops Camp bidrar till just detta. Kan inte ni komma till oss får vi med glädje nå ut till er!

Är du intresserad av att genomföra en campdag digitalt och ta del av utbildning i en helt ny tappning. Klicka på länken nedan, sedan är det bara att följa instruktionerna och starta igång. Lycka till!

Screenshot 2021-02-01 at 08.55.50.png

Vi friskriver oss för eventuella felskrivningar

Logga loops camp.png
bottom of page