top of page
Logga.png

Färjestad CCM Hockey Camp

Vecka 30 & Vecka 31

Hockey Camp riktar sig till dig som är yngre och tycker ishockey är världens roligaste sport. Med stort fokus på att ha roligt vill vi skapa förutsättningar för dig att fortsätta med ishockeyn samtidigt som det förblir den bästa hobbyn och utbildningen. 

På schemat finns gedigna isträningar med kompetenta och engagerade ledare, teknikträning off-ice, teambuilding, bollspel samt andra aktiviteter.

 

Vi erbjuder mycket is med två ispass om dagen á 1 timme och 1 timme och 20 minuter. Med fokus på att utveckla färdigheter inom puckhantering, skridskoåkning och spelförståelse använder vi oss av stationsträning för att optimera möjligheterna för varje enskild deltagare att utvecklas och ha roligt. 

För Färjestad BK är värdegrunder viktigt varför vi kommer att ha fortsatt stort fokus på gemenskap, glädje och gruppens förmåga att ha roligt tillsammans under dagarna. Respekten och klimatet i omklädningsrummen kan inte nog förtydligas och är därför en viktig del på vårt schema. Ambitionen är att du som deltagare ska få känna på hur det är att vara en ungdomsspelare i Färjestad BK under dina dagar här på campen.  

Som vanligt satsar vi stort på avslutningsdagen och avslutningsmatchen där vi skapar ett anpassat intro, allt för att få ett smakprov av hur det känns att skrinna in på Löfbergs Arena som en riktigt FBK-lirare! 

​Schemat startar på söndagen, alternativt onsdagen för de som går del 2. 

Vi friskriver oss för eventuella felskrivningar

ANMÄL DIG HÄR!

En hockeyspelare på Färjestad CCM Hockey Camp som gör en målgest.
Barn och en gruppledare på Färjestad CCM Hockey Camp.
DSC_5747.jpg
DSC_9555.jpg
DSC_5628_edited_edited.jpg
DSC_6451.jpg
DSC_5863.jpg
bottom of page