Logga.png

Färjestad CCM Hockey Camp

Vecka 30 & Vecka 31

Hockey Camp riktar sig till dig som är yngre och tycker ishockey är världens roligaste sport. Med stort fokus på att ha roligt vill vi skapa förutsättningar för dig att fortsätta med ishockeyn samtidigt som det förblir den bästa hobbyn och utbildningen. 

På schemat finns gedigna isträningar med kompetenta och engagerade ledare, teknikträning off-ice, teambuilding, bollspel samt andra aktiviteter.

 

Vi erbjuder mycket is med två ispass om dagen á 1 timme och 1 timme och 20 minuter. Med fokus på att utveckla färdigheter inom puckhantering, skridskoåkning och spelförståelse använder vi oss av stationsträning för att optimera möjligheterna för varje enskild deltagare att utvecklas och ha roligt. 

För Färjestad BK är värdegrunder viktigt varför vi kommer att ha fortsatt stort fokus på gemenskap, glädje och gruppens förmåga att ha roligt tillsammans under dagarna. Respekten och klimatet i omklädningsrummen kan inte nog förtydligas och är därför en viktig del på vårt schema. Ambitionen är att du som deltagare ska få känna på hur det är att vara en ungdomsspelare i Färjestad BK under dina dagar här på campen.  

Som vanligt satsar vi stort på avslutningsdagen och avslutningsmatchen där vi skapar ett anpassat intro, allt för att få ett smakprov av hur det känns att skrinna in på Löfbergs Arena som en riktigt FBK-lirare! 

​Schemat startar på söndagen, alternativt onsdagen för de som går 3 dagar. 

Nyhet tjejgrupper
Vi ser att fler och fler unga tjejer söker sig till hockeyn, något som vi i Färjestad BK även jobbar för att främja. Under både SUPER CHALLENGE (v28) och HOCKEY CAMP (v30) under sommaren 2022 kommer vi ha specifika tjejgrupper för de som vill ta chansen att få träna och hänga tillsammans med andra tjejer som spelar hockey. Detta betyder inte att man som tjej inte kan delta i någon av de andra grupperna, utan kan ses som ett extra alternativ. (Det är i det sista steget i anmälan som man väljer om man vill vara med i en tjejgrupp vilket gör att det kan vara lite svårt att hitta, så klicka vidare så kommer ni till slut dit.)

Vi friskriver oss för eventuella felskrivningar

En hockeyspelare på Färjestad CCM Hockey Camp som gör en målgest.
Barn och en gruppledare på Färjestad CCM Hockey Camp.
DSC_5747.jpg
DSC_9555.jpg
DSC_5628_edited_edited.jpg
DSC_6451.jpg
DSC_5863.jpg