top of page
Logga.png

Jobba med oss

Vi är inne i en expansionsfas där vi ständigt söker efter engagerade och kompetenta ledare att arbeta tillsammans med. För att kunna växa och fortsätta att utvecklas, så är det nämligen viktigt att vi har rätt och bra folk ombord. 

Som ledare på våra camper ansvarar du antingen för ispassen eller för att följa gruppen mellan campens olika aktiviteter. Vi skiljer på dessa ledare som"skills-coacher", "isledare" och "gruppledare".

Skills coacher är de få ledare med extra hög kompetens inom ett eller några få delar av spelet. Deras jobb är att ge varje spelare maximal utveckling inom ett av de tre blocken skridskoåkning, klubbteknik eller spelförståelse. Våra skills coacher jobbar på Skills Camp, Club Camp och under sommarens Super challenge Weeks.

Isledarna ansvarar för att säkerställa kvalitén på våra ispass genom att planera och strukturera tiden på isen så bra som möjligt. Utifrån vår filosofi så får du som ledare ansvar för att anpassa och skapa dina egna träningspass för att optimera deltagarnas utveckling, med vissa riktlinjer för att bibehålla en röd tråd genom verksamheten och spegla hur Färjestad BK utbildar spelare. Mellan ispassen så är det främst gruppledarna som ansvarar för gruppen och dess olika aktiviteter. 

Våra gruppledare följer gruppen mellan campens olika aktiviteter. Det kan vara aktiviteter som fyspass, teori eller till maten. Som gruppledare ansvarar du för att ta hand om gruppen och säkerställa att gruppens alla deltagare mår bra och har roligt hos oss. För att ge våra gruppledare rätt förutsättningar för ansvaret av barnen, så arrangerar vi utbildningar som främjar den personliga utvecklingen i ledarskap och förhoppningsvis skapar ett mervärde för de personer som väljer att arbeta med oss.

Tror du att det finns möjligheter för dig att bidra med annan kompetens en den som beskrivs ovan? Hör även då gärna av dig, så diskuterar vi möjligheter för ett samarbete. Om du kan vara en del av teamet och skapa utveckling, då är vi intresserade!

Känner du dig sugen på att testa vingarna under Färjestad CCM Hockey Camp? Tveka då inte på att göra en ansökan till oss.

Vi hör av oss så fort vi har möjlighet!

Ett barn och en gruppledare i en bowlinghall på Färjesad CCM Hockey Camp.
En tränare som ritar på en tavla inför en grupp på Färjestad CCM Hockey Camp.
bottom of page