top of page

Färjestad CCM Club Camp

Club Camp har tillkommit sedan vi har sett en efterfrågan på våra camper även utanför Karlstad stad. Vi vill givetvis tillgodose kompetens på även andra orter, varför vi har skapat Club Camp. 

Konceptet liknar våra camper Super Challenge Weeks och Skills Camp där fokus under campen är speciella färdigheter, även kallat "Skills". Vi tar med våra ledare till er ort och fokuserar främst på skridskoåkning, klubbteknik och spelförståelse i olika former och format. Schemat utformas enligt klubbens egna behov där vi tillgodoser vår kompetens och kunskap för att optimera campens upplägg. 

Utöver ispassen skapar vi även anpassade träningspass utanför isen, såsom klubbteknik off-ice, teori och fysträning. Samtliga träningspass är skapade för att optimera utvecklingen hos varje enskild individ och därmed skapa förutsättningar att utvecklas som ishockeyspelare. 

Till målvakterna tar vi med en av våra målvaktstränare som finns med samtliga dagar. Målvakterna får därmed individuell coachning och feedback av kompetenta ledare som har lång erfarenhet av såväl sernior- som juniorhockey. 

Vårt mål med Färjestad CCM Club Camp är att varje individ ska åka hem som en bättre hockeyspelare.

 

Är din föreningen sugen på att använda oss för en eller flera dagar? Kontakta oss så berättar vi mer om upplägget och hur vi kan anpassa campen hos er utifrån era behov. 

Vi friskriver oss för eventuella felskrivningar

DSC_9555.jpg
En hockeyspelare på Färjestad CCM Club Camp i Holmen Ishall.
DSC_6755.jpg
Logga club camp.png
bottom of page